8.8.10

Vintage i paris.

Jeg havde før turen til paris gennemsøgt nettet for info om gode vintagebutikker og havde fundet frem til et par stykker - vi besøgte kun to, men lækre var de!

Free 'P' Star
8 rue Sainte-croix de la Bretonnerie,
75004 Paris (i Marais området)


super lækker vintage, med alt hvad hjertet begærer. Lige når man kommer ind i butikker er der i hjørnet til venstre et udvalg af lækre pelshatte (jeg går ud fra det er faux pels), som jo næsten bør være obligatoriske her til vinter. Oppe ved kassen er der en rodekasse hvor alt koster 3euro, plus der hænger de vildeste "stripper"-sko på væggene.
Når man besøger Free 'P' Star skal man altså gå ned i kælderen af den lillebitte vindeltrappe i hjørnet- her finder man massevis af frakker - om ikke at forglemme de lækre Thomas Burberry trenches (det skulle ikke overraske mig, hvis man fandt andre lækre mærkevarer hernede), dog desværre i ret store størrelser. Der er også et lækkert udvalg af pelsfrakker og mønstrede nederdele.
- og butikken tager både kort og kontanter.

Butikken har også en lillesøster - Fripes star - der ligger på 61 rue de la Verrerie, 75004 Paris (også i Marais), det er lige i nærheden af Free 'P' Star, men vi fik ikke besøgt den..


Vintage Desire - eller Coiffeur
32 Rue des Rosiers
75004 Paris (i Marais området)

Jeg kan desværre ikke fortælle super meget om denne butik, da vi kun var en hurtig smuttur derinde. Det er en ret lille - dog stadig lækker vintage-butik, der ser ud til at være yderst populær, Rue des rosiers var fyldt med folk der bar rundt på de orange Vintage Desire poser, plus butikken lå tæt på et ultrapopulært sted med verdens bedste falafel, som man skal prøve når man er her. de har et ret godt udvalg af lædertasker og silke-agitge tørklæder.
Jeg købte selv en sort kjole, med guld-palliet overdel herinde til 10 euro - læx!
- butikker tage kontanter, og tager kort, når man køber over 15euro.

Jeg vil til slut lige sige, at rue des rosiers er en super hyggelig, men også lækker gade med mange gode butikker, helt sikkert et besøg værd!

No comments: