27.10.10

antik


4 Efter skole tog Lærke mig med i en lækker lille antik-butik i Roldgade i Aalborg - en lille side gade til Algade, der går ned mellem Kaffebaren og den der sko-butik, lige overfor Stereostudio. Men altså, butikken ligger i det mørkerøde hus - ikke til at gå glip af, eftersom der er et skilt på huset hvor der står Antik.

Det gælder om at have meget tid, eller være utroligt opmærksom hvis man skal ind og shoppe her, for der er ting OVERALT! På gulvet, på hylder, på væggene, i loftet, ja, overalt!

Inde i butikken er der ALT hvad hjett kunne begære. En gallionsfigur og et billede af et skib, en gammel telefon fra 50'erne, fine lamper, opium-piber(man behøver ikke at ryge af dem, de er ret fine bare at kigge på også), hatteæsker med høje hatte i, "negerhoveder" a la Cirkel-Kaffe-damen, diverse porcelæns-sager og stokke og træmasker og sidst men ikke mindst: en utrolig venlig og snakkesagelig herre der har lange historier om diverse ting og sager!
Man bør godtnok have en god sjat tid, hvis man vil have fat i de rigtig gode sager! Hvis man får sig en rigtig god sludder med den rare mand, kan man være så heldig at komme med op på loftet, hvor der ifølge rygterne skulle være tasker, dametøj, marmelukker og flere gode sager!

1 comment:

Sabrina said...

synes ikke jeg så noget af det dametøj og tasker.. Hmm må vidst besøge det loft igen :)