5.10.10

farverfarverfarver


4 Jeg stenede S/S2011 kollektoner i religionstimen i dag, og fandt Cacharels kollektion særdeles spændende. De første ca 23 looks kan let bringe tanker om solopgang, sommer og glade dage, med et spekter, der danser rundt indenfor de gule-orange-røde farver og derefter hopper over i møstre - store og små, i alle farver - på kjoler, shorts og skjorter. Lækker kollektion. Derfor har jeg brugt pænt meget til på en lækker collage for at demonstrere farvegennemgangen i de første 20-25 looks før mønstrene indtræder. Generelt synes jeg at længden på kjolerne, modellernes fritz, solbrillerne og et par tilfælde af herrebukser med matchende skjorte virker pænt 60'er-agtigt.

Er vi på vej tilbage i 60'erne nu? (det kunne være meget sandsynligt, eftersom vi har været gennem 70'er-stilen nogle somre siden og 80'erne og 90'erne ifølge mig er over os nu, og det ville være ynkeligt at sætte 00'ernes trends på moden. Noget tyder på at 60'erne kommer tilbage!)



Hos Christian Dior har John Galliano også givet den gas med farverne både i tøjet, solbrillerne og make-uppen (som om det er en ovarraskelse?), hvilket leder tankerne hen på papegøjer og standfester under fremmede himmelstrøg med både gulvlange luftige kjoler (og mange af dem!)og frække+friske lårkorte kjoler. Super lækkert! Derudover har alle modellerne en 60'er agtigt fritz med bølger i håret og tykt pandehår, hvilket giver den spaglede kollektion lidt mere sammenhæng. g

No comments: