12.2.11

Kamera?

Jeg skal anskaffe mig et kamera. Jeg har intet kamera pt, så jeg bruger min mobils megadårlige kamera og min fars kamera som heller ikke er fantastisk. Indtil viedere har jeg fundet dette Canon EOS 1100D som jeg synes ser ud til at være godt - men er der nogen der kan råde mig indenfor kamera-verdenen? jeg er nemlig en smule lost.

I need to get myself a camera. I haven't got any camera, so I'm using my cellphones lousy camera and my dads camera, which isn't too good either. I found this Canon EOS 1100D, which I think after reading about it, looks to be pretty good - but are there anyone who can give me some advice in the world of cameras? I'm a bit lost.

1 comment:

Emma said...

Jeg købte mit eget Canon 550D i september.
Og mit råd er helt klart at købe sådan et eller et Canon 500D.
Et kamera skal der ikke spares på. Du vil ikke fortryde det, selvom 5-6000 kr er MANGE penge at bruge på noget elektronik.
Ellers er mit råd at tage ind i alle mulige fotoforretninger (IKKE ELGIGANTEN mm, de ved ikke skid derinde hehe), men fx Platan foto på frederiksberg er til at handle med og er rigtig gode til at forklare om tekniske ting som jeg i hvert fald intet anede om.

http://www.platan.dk/
håber meget, du kunne bruge min hjælp og held og lykke med jagten på et godt kamera! håber du finder frem til noget godt.

Knus Emma

Vil du forresten ikke besøge min blog? :)
Den er helt ny, så ville være dejligt med lidt respons :)

www.w-l-a.blogspot.com