21.7.11

dagens


TEE: MONKI, BUT SHREDDED BY ME, SHORTS: VINTAGE LEVI'S FROM PARIS, PLATFORM WEDGES: NELLY


Nu er det snart meget lang tid siden jeg postede et billede af mig selv, så jeg synes det var på sin plads at lave et dagens i dag, eftersom jeg har gået rundt hele dagen i min nye-shreddede tee og mine nye lyse levi's shorts, som jeg købte i Paris. Måske har jeg kun gået rundt med det herhjemme i Nøvling hele dagen alene, men jeg synes stadig det kvalificerer sig til dagens. Og ja, jeg kan sagtens finde på at dresse up/klæde mig ud når jeg vader rundt herhjemme. Når jeg er hjemme hele dagen ender jeg også tit med at gå rundt i stilletter for sjovs skyld, hvilket jeg også gør pt.

It's been some time since I posted a look of the day, so I though it was the right day to do it today, since I've been walking around in my newly shredded tee and my new light Levi's shorts from Paris all day. Ok, I've only worn it at home here in Nøvling, but I still think it qualifies for a look of the day. I like dressing up when I'm just walking around at home. And when I'm home all day I often wear stillettos just for fun. I am wearing a pair right now.

7 comments:

Katarina Natalie said...

Hvor er det fedt! :-) det hele er bare super godt sat sammen.
hvordan har du lavet blusen?

Kig forbi? Har en giveaway i gang :-)

Knus Katarina
katarinanatalie.blogspot.com

Reckless Rekha. said...

Amazing outfit! Love those wedges <3

V A N E S S A said...

Love the outfit! your blog is really lovely.

www.fashionsaveur.blogspot.com

mari said...

this look is total radness! shredded tee, cut-offs and platforms are the most brilliant combination everever!

xx // themerrimari.blogspot.com

Mette said...

Hvordan er skoene at gå i? Jeg har selv overvejet at købe dem :-)

Marie My said...

Katarina, Rehka, Vanessa, Mari & Martila: thanks a lot :)

Mette: skoene er faktisk fine at gå i - det tager lige et stykke tid at vende sig til dem, da man skal lære hvor man skal lægge vægten på selve skoen - første gang jeg hoppede i dem vrikkede jg hurtigt om, men når man lærer at lægge vægten rigtigt, så er de super gode at gå i! (gør det dog aldrig uden stroppen omkring anklen, det går galt!)

Down This Road said...

super cool top! love it x

http://www.iletaitunefois.com.au/