15.7.11

Paris dag 3: new in og et lille tip

Når jeg er i Paris er der altid et must: cremer og apotekervarer! Jeg er meget glad for Nuxe, et mærke man skal kaste mange penge efter hjemme i DK. Men i Paris (og resten af Frankrig) er ting som cremer, renseting, ansigtsmasker, deodoranter osv. meget, meget billigere. I dag har jeg blandt andet sparet over 100kr på min foretrukne dagcreme fra Nuxe. Derudover fik jeg en hudrensende makeupfjerner med hjem og en rensende maske.

When in Paris, I have one must-do: cremes and pharmaceuticals! I like the french bran Nuxe, a brand you have to pay a lot of money for back in DK. But in Paris (and the rest of France) things like cremes, cleansers, facemasks, deodorants and such are much cheaper! Today I got my fave daycream for about 15euros less than in DK. I also got myself a face cleanser/makeup remover and a cleansing mask.

2 comments:

Karoline said...

Hvordan er makeupfjerneren? :-) for jeg har nemlig selv overvejet at købe den. Kan den anbefales?

Marie My said...

den er super! man bruger den ved at gøre ansigtet fugtigt og så smøre ansigtet ind i en "portion" af den til det skummer en smule og tørre det af med en klud eller vat. den er super både som make-up fjerner og ansigtsrens!