28.9.11

sellin' out!

BLOUSES: ALL VINTAGE OR SECOND HAND
 SHOES AND BAG: VINTAGE
T-SHIRT: MALENE BIRGER for UNICEF, BLUE DRESS: KOOKAI, BOLERO: SISSEL EDELBO
WHITE/SILVER SCARF: LINDA LYKKE, BLUE/SILVER SCARF: COOKIE FACTORY, PATCHWORK SCARF: ATTITUDE MATTERS

Nu har jeg endelig taget mig sammen og ryddet ud i skabet, så på søndag tager jeg og min veninde Sofie på Modebørs, hvor vi har lejet en stand og sælger ud af vores tøj. Jeg vil også gerne tjene en sjat håndøre til at bruge når jeg skal til Berlin, så jeg kan jo lige så godt komme af med alt det tøj jeg alligevel ikke bruger og håbe at jeg tjener lidt på det. Hermed sagt at du helt sikkert skal til Modebørs i Kedelhallen i Nordkraft i Aalborg på søndag og tjekke min stand ud! Det tøj  på billederne ovenover er kun et lille udsnit af hvad, jeg tager med og sælger - jeg tager bl.a. også Acne, Sass&Bide og Mads Nørgaard med. Jeg overvejer lidt at lave en salgsblog, når jeg alligevel har så meget tøj jeg vil sælge - hvad synes du? Og kommer du med til modebørsen på søndag? Jeg håber vi ses!

I finally got myself together and cleaned out my closet. So this Sunday, I'll go to Modebørs (a fashion flea market) with my friend Sofie, where we have gotten a booth and will sell our clothes. I'd love to make a little money for my Berlin trip, so I can just as well sell the clothes that are just lying around. The clothes on the photos above are just a fraction of what I'll bring to to flea market. I'm considering making a sales blog, when I have so much clothes I want to sell - I'd also be selling it to you readers outside of DK. What do you think of that idea?

10 comments:

Amalie Sofie said...

Hvad er det for noget der er i Nordkraft på søndag?
Er det noget du vil anbefale at tage til?

XX

// Amalie - www.byamaliesofie.blogspot.com

Marie My said...

Hej Amalie Sofie
Det er helt sikkert noget jeg kn anbefale :) Det er et loppemarked kun for tøj, som fylder hele Kedelhallen. Denne gang er det halvt børnetøj og halvt "voksen/ungdomstøj", eller hvad man nu vil kalde det tøj, som vi går i. Det er hovedsageligt privatpersoner der sælger ud af garderoben. Kom endelig og kig - man gør tit et godt kup der!

knus,

Mie Mølgaard said...

wauw! hvis jeg var i Aalborg, ville jeg helt sikkert købe i lækre sko du har på billedet!!
- Desuden må du have en god tur til Berlin! Jeg kom hjem derfra for 2 uger siden, og det er en super fed by!!

knus mie
(klassisk.blogspot.com)

Marie My said...

Du skal endelig sige til hvis du kunne tænke dig at købe skoene, Mie :) Hvis jeg ikke får solgt dem på søndag, kan vi godt lave en deal!

knus!

Nicole Lyhne said...

Jeg synes helt sikkert, at du burde lave en salgsblog! Med alt det fede tøj du sikkert har, ville du godt kunne tjene på det :) Knus

http://nicolesdefinitionoflife.blogspot.com/

Our Youth said...

Ah, you've got great stuff! I love the bag and the shoes xx

Mathilde said...

Jeg er også lidt vild med skoene.. hvilken størrelse er de? :)

Marie My said...

Nicole: det kan da lige være at jeg vil gøre det så :)
Our Youth: thanks!
Mathilde: jeg mener de er en størrelse 38. eller 38½. Det er kun derfor jeg sælger dem - fordi de er alt for store! øv!

knus!

freia said...

hvor ville jeg dog bare elske hvis du lavede en salgsblog!! jeg elsker bare dit tøj, og vil helt sikket komme til at købe en del på den!

(http://lovemywonderfullife.blogspot.com/)

freia - katarina said...

salgsblog - JA TAK! du har sådan nogle dejlige ting, og folk fra lille københavn har jo ingen chance for at få fingre i alt det lækre jo.

//freia-katarina