13.10.11

neutral

ALL FLAT SHOES: ASOS, TOP: BRUNO PIETERS X WEEKDAY, LEATHER SKIRT: ACNE AT NET-A-PORTER, FUR COAT: SSENSE SKIRT: BRUNO PIETERS X WEEKDAY, STRUCTURED SWEATER: BRUNO PIETERS X WEEKDAY, METALLIC T-SHIRT: ACNE AT NET-A-PORTER, HEELED SHOE: TOPSHOP


Dem som kender mig, ved at jeg har det lidt svært med neutrale farver. Jeg føler mig bare for kedelig, når jeg går rundt i grå/sort/hvid/brune outfits, men alligevel har jeg en skjult fascination af folk, der kan klare at lave hele outfits i neutrale toner. Derfor har jeg lavet et par inspirationscollager omkring netop dette emne - der er netop en masse dejlige items i netop denne kategori, og for at være ærlig tror jeg måske godt jeg kunne hoppe i nogle af tingene på disse collager. Som I kan se, kan jeg ikke helt gå efter de ultra simple ting. Der skal være et tvist af noget spændende, som for eksempel strukturen på den hvide sweater eller sålerne på de flade sko. Hvordan har I det med neutralt tøj?

Those, who know me, know, that I have some trouble wearing neutral colours. I just feel way too boring, when wearing black/white/grey/brown outfits, but still, I have a hidden fascination of people who can manage wearing outfits in neutral colours. So I've built up some inspiration collages around this particular topic - there are a lot of nice items in this category. To be honest, I actually could get into one or more of the items on the collages. But as you see, I'm not too keen on the extremely simple things. There must be some twist or element of something exciting, like the structure og the white sweater or the soles of the flat shoes. What are your thoughts on neutral clothes?

4 comments:

Caroline Hulbæk said...

fed fed fed blog! :-)
xx

Anewsituation.blogspot.com

NLR said...

Rigtig fede ting du har opsnuset!
Jeg er selv meget glad for farver og har i princippet altid mindst én farve på mig :-)
Men neutrale outfits kan samtidig være vildt inspirerende.

xx

Ditte said...

Det var hyggeligt at møde dig igår:) Godt sted vi stod ved chipsene:) hehe..

Har det på præcis samme måde som dig! Er også ret dårlig til det med neutrale farver og enkelte outfits! Men når jeg ser andre i neutrale farver, synes jeg altid godt om det! De kan få en t-shirt og et par skinnys til at fungere - men så føler jeg mig altså kedelig.. Hmm.. Jeg er pt. igang med at øve mig i neutrale farver og enkelhed!
- Super cool ting du har fundet her! Ku godt bruge mange af sagerne;)

SMil DItte
xenoglossyco

Anonymous said...

Hej

Jeg står og skal til Aalborg i morgen, ved du om denne t-shirt er på lager i Café klædeskabet? http://nemesisbabe.blogspot.com/2011/10/tirsdagens-igen.html
Og hvilken str har du på i forhold til din normale str du bruger??