16.5.11

pariserplaner i juliA photo from me and my sister's trip to paris last summer. tired with aching feet in a park near Louvre after a long day of shopping.
 Denne sommer går turen igen til dejlige Paris, hvor jeg denne gang rejser alene - spændende! Derfor har jeg gennemsøgt internettet for at finde diverse aktiviteter i byen, så jeg ikke kommer til at kede mig. Indtil videre ser listen således ud:
. The Moss Portfolio and Other Stories udstilling af Kate Moss på La Galerie de l'Instant i Marais
. besøg i Christophe Lemaires butik i Marais
. besøg i Le Prairies de Paris butikken i Marais, der efter sigende både inkluderer boutique og et installation space (en udstilling af en art? vi får se!)
. forhåbentlig Marché aux Puces du Vanves og  Le Puces du Design loppemarkederne, hvoraf man på det første kan købe vintage designertøj og på det andet finder contemporary design-ting. Men det sker desværrer kun hvor loppemarkederne er der i de dage hvor jeg er i byen - jeg håber!
. Fejring af min veninde Kias 18 års fødselsdag i Eiffel tårnet, efter som hende og min veninde Kathrine også er i byen i de samme dage som jeg.
. Yves Saint Laurent Retrospective, en udstilling af den afdøde designers værker (spændende!)
. Fejring af Bastille dagen og muligvis stor danse fest på Place de Bastille.
. Sidst men ikke mindst håber jeg på at finde en billig måde at tage en dagsudflugt til Claude Monéts have, da jeg siden barns ben altid har været fan af Monét. Det er helt sikkert et af de steder jeg skal se før jeg dør!

.. hvis du har forslag til hvad jeg kan give mig til i Paris derudover må du meget gerne skrive en kommentar! :)

This summer I'll be going to Paris for a couple of days - and this time I'll be travelling on my own, exciting! To avoid getting bored I have searched the internet for various activities in the city in the days when I'm there. The list looks like this:

. The Moss Portfolio and Other Stories exhibition by Kate Moss at La Galerie de l'Instant in Marais
. visiting  Christophe Lemaires store in Marais
visiting the Le Prairies de Paris store in Marais, which (I have read) includes both boutique and an installation space (an exhibition of some kind or? we'll see!)
. hopefully the Marché aux Puces du Vanves and Le Puces du Design flea markets. On the first one you can get vintage designer clothing and on the second one you can get contemporary design stuff. Too bad I don't know when the flea markets take place, because obviously I won't get to go to them if they aren't there at the exact moment I'm in town, but I really hope so!
. Celabration of my friend Kias birthday in the Eiffel tower, since her and my other friend Kathrine are travveling through Paris at the same time as me.
. Yves Saint Laurent Retrospective, an exhibiten of the late YSL's creations (exciting!)
. Celabration of Bastille day with possible huge dance party at Place de Bastille.
. Last but not least I hope to find a cheap way to get to Claude Monéts garden. Since I was a kid I've been a Monét fan, so it is definately on my list of what I have to do before I die.

.. If you have any suggestions about what to do and where to go in Paris in July, please comment :)

2 comments:

Ditte said...

Hej Marie
Skønt du lige efterlod en kommentar på modekolibrien, for ville så gerne kigge forbi din blog:)
Mette fortalte du havde købt nyt kamera, ville lige høre hva det er for et da jeg er totalt på røven da mit er gået i stykker og det andet er taget med kæresten til afghanistan... hmm.. se jeg mangler altså en kamera:)

Og nu har jeg os lige surfet lidt rundt på din side, som jeg synes er rigtig cool. Du er super god til at få taget billeder i situationer, hvor jeg især glemmer det! og rart med noget mening os! (elsker dit indlæg omkring hvad man ikke bør gå med osv.. har selv overvejet et, men har aldrig fået det gjort):)

Tænkte os hvordan du tager outfitsbilleder? har du et stativ eller?

Smil Modekolibrien Ditte
- og pyha du er sej sådan at skulle alene til Paris:)

marie my said...

Hej Ditte
jeg har forsøgt at svare dig inde på modekolibrien, men det ser ikke ud til at mine kommentarer kommer igennem, så nu vil jeg prøve at rekreere min kæmpelange besked til dig:
Det er superærgerligt den trælse situation du står i med dit kamera, så mht. det; jeps, jeg købte det for en måned eller to siden og det er et Canon Powershot G12. Jeg fandt det i dansk data salg på boulevarden (det billigste sted man kan finde det i DK)

Tak fordi du synes det, jeg skriver er fedt ;) jeg prøver at holde det på et knap så formelt og objektivt niveau så der også kommer lidt af min egen humor og mine egen måde at tale og skrive på ind, så det bliver lidt mere personligt :) Det med "what not to wear"-indlægget var det sådan set bare for sjov, men det var noget jeg havde gået og tænkt på længe, så jeg synes det kunne være fedt at få ud og se om folk synes om det ;)

mine dagens billeder tager jeg jo for det meste selv, men jeg er lidt begyndt at få andre til at tage dem (bl.a. mette en enkelt gang), fordi det er lidt fesent at vade frem og tilbage mellem kameraet og at "posere". Jeg har desværre ikke stativ - det burde jeg virkelig! men mit kamera har en fast plads på c# og d# på mit keyboard i den anden ende af værelset eller på min kommode ;)

mht paris: jeg er også super spændt og lidt skræmt, men det skal nok blive en oplevelse at tage ud og rejse alene! :p

knus Marie My