1.7.11

new in og ændret


I går købte jeg også to skjorter i Det Gyldne Dådyr. Dette er en af dem - eller hvad der er tilbage af den. Oprindeligt var den et par numre større og havde ærmer, men jeg har længe ledt efter en ærmeløs lækker skjorte og så muligheder i den her skjorte, som jeg så har syet ind, klippet ærmerne af og sømmet de nye ærme-huller. Jeg er lidt stolt af resultatet. Jeg er ellers ikke så meget for skjorter, men det kan være at jeg er ved at lære det. Den her ser super ud stoppet ned i et par højtaljede shorts eller jeans.

Yesterday I also bought two second hand shirts and this is one of them - or what's left of it. Originally it was a few sizes bigger and had sleeves, but I had been looking for a great sleeveless shirt for ages and I saw the possibility for getting one with this shirt. So I took it in some inches and cut off the sleeves and hemmed the sleeve holes. I'm quite proud of the result. I am usually not that into shirts, but I might just start to learn to like them. This one looks great tucked into a pair of highwaisted shorts or jeans.

6 comments:

Isabella Skou said...

Rigtig fin blog, jeg følger dig nu ! :-) Kig gerne forbi min isabellaskou.blogspot.com

Dana said...

I love the shirt! <3

Jenny Tran said...

Jeg kan rigtig godt lide skjorten! Jeg kunne lige forstille mig dem med nogle slidte højtaljet shorts og fede accessories!
btw. fed blog du har dig! Tjek eventuelt min blog ud!
:-)

- Jenny Tran
www.jennytran2.blogsot.com

Lou said...

Super fin skjorte! Jeg har også haft rigtig meget gang i saksen i år :)

Our Youth said...

Cute!

Marie My said...

Isabella: mange tak :)

Dana & Our Youth: thank you, I really like how it turned out!

Jenny: Mange tak du, det er præcis også de planer jeg har med den :)

Lou: jo tak, jeg er rigtig glad for den - det er også altid lidt fedt at "customize", når man finder noget der har potentiale :)