11.9.11

lilla læber og andet snak


LIPSTICK: UP THE AMP by MAC
Her får I lige et par billeder af mit første forsøg på selvportrætter til bloggen. Mest også for at vise min elskede lilla læbestift frem. Jeg kan ret godt lide at det første virker så tilfældigt og at det er tæt på at være et ok dårligt billede.

I dag tager jeg ind til Café Klædeskabet sammen med min søster og de søde piger derindefra for at hjælpe med at sortere i og hænge alt deres nyindkøbte vintage og WOODWOOD tøj op. Det bliver en større opgave, men det skal nok blive hyggeligt! Derudover skal jeg også stå model for fotos af det nye vintagetøj til Klædeskabets webshop, som er under opbygning - se lige mig som modella, høhø :) Måske får i billeder af dagen senere!

Forresten er NY's SS12 modeuge også i gang lige nu, og som altid sidder jeg og kigger diverse shows igennem fra ende til anden inde på Style. Jeg ville høre om det er noget I er interesserede i at læse om eller se fotos af? Jeg sidder nemlig og er ret fristet til at laveen masse inspirationscollager med fotos fra de forskellige shows, men det er et større arbejde, og hvis det ikke interesserer mine læsere, virker det lidt som spildt arbejde. Er det noget I vil se?

This is one of my first experiments with selfportraits for the blog. I mostly did them to show off my beloved purple lipstick. I like that the first one looks quite random and is of the verge of being a bad photo.

Today I'll be off to Café Klædeskabet with my sister and the sweet girls from the shop to help sorting out all the new vintage and WOODWOOD clothing. It'll be quite a big task, but I am sure it will be fun! Today I will also be modeling for photos of the new vintage clothes for Klædeskabets webshop, which is under construction - could you see me as a model, haha :) You might get photos from the day later.

Another thing: the NY SS12 is going on right now, and as always I am checking out a lot of the shows and collections from there on Style. I want to know if you're interested in reading about the shows or seeing photos from the shows? I am quite tempted to make a lot of collages from the shows, but it's a job that takes a lot of time and effort, and if it doesn't interest my readers, I feel like it would be quite indifferent. Would you like to read/see photos of it?

10 comments:

C & M said...

i'd love to read/see photos from the show! and that lipstick is amazing:)
http://spliffedcookies.blogspot.com/

Jeanne-Ange said...

wow love the color! what a nice pastel purple! love your sense of style, keep it up, dear :)

x jeanne
allthingssnice.blogspot.com

LOVE AESTHETICS said...

what an insane lip color! love it

Helene said...

Vildt flot læbestift! det ser virkelig fedt ud! :-)

xxHelene

ftw said...

Elsker læbestiften :)
Hvor er den fra ?

Camilla said...

I love the lipstick so much!

xo Camilla

Into The Fold

please help me win a place in Bloggers Wardrobe by liking this picture Thanks!

Mikaela said...

Uh, hvor er det en flot læbestift, og den klæder dig virkelig godt! Har selv ledt efter en lilla i længere tid og den er da bare perfekt! :)
Glæder mig til at se hvad det bliver til med inspirationscollagen. Jeg har ikke fulgt så meget med i NYFW endnu, men synes at Christian Siriano faktisk gør det ret godt :)
x,
Mikaela

Framboise Fashion

Anna Hjort said...

Du er så vidunderlig smuk! Elsker virkelig din blog, er blevet fast læser! Du er fantastisk god til at formulerer dig, og har nogle fede billeder! :-)

Love, A.
www.annahjort-m.blogspot.com

galatea. said...

wow, you are super pretty xx

Alecto said...

that lip color is beautiful on you!