10.9.11

hey mickey.

PHOTO: SIGNE P. P., "MODEL": ME

Jeg ved ikke om I kender det her foto. Jeg har set det ultra meget som inspiration på diverse blogs og tumblrs (fx her). Jeg synes det er max underligt, for det er faktisk mig, der er på billedet. Min veninde fra klasses, Signe P. P., tog billedet en af de sidste dage i 1.g sidste sommer ude i skolens gård. Jeg lagde det på min lookbook og førend jeg vidste det var det blever tumblet (hvis det er det det hedder) og blogget mange steder på nettet. Jeg havde næsten glemt det, til jeg så det på to blogs i træk i løbet af denne uge. Har I set det før, eller er det kun mig, der synes det er blevet populært?

I don't know, if you know this photo. I've seen it around on Tumblrs and blogs recently (like here). I think it is so weird, since I'm the one on the photo. My class mate Signe took it one of the last days of our first year on this school, last summer in the school yard. I put it on to my lookbook and before I knew it, it was tumblr'ed and blogged all over the web. I almost forgot it untill I saw it on two different blogs in a row during this week. Have you seen it before or am I the only one who thinks that it has gotten weirdly popular?

7 comments:

Martine Holst Hansen said...

Jeg har set det en del gange nu :)

Katarina said...

Jeg har ikke set det, men det er da fedt! :-)

Knus Katarina
katarinanatalie.blogspot.com

Emma said...

Hvordan har du redigeret det? Jeg elsker farverne i billedet :-)

Anonymous said...

Så det er "her" det stammer fra :-)
Jeg fandt egentlig billedet ved en tilfældighed på weheartit, og synes det var så fint :-)Din blog er rigtig god forresten, jeg er vild med den!

xx

Kathrine said...

Haha, jeg har det liggende på min computer et sted, fordi jeg synes det var så fedt, nu føler jeg mig endnu mere som en stalker!

Anonymous said...

Wicked snapshot.

Anonymous said...

hvor har du købt den? (: