1.10.11

lidt lørdagsfotos

 T-SHIRT: WOODWOOD, SKIRT: ZARA, SOCKS: H&M
 EFTERÅRSTID ER JO ÆBLETID OG DE RASLER JO AF TRÆERNE UDE I HAVEN / FALL IS THE APPLEPICKING SEASON AND THE APPLES ARE DROPPING OFF OF THE TREES IN OUR GARDENI dag har der været et fantastisk vejr - det har jo været en sommerdag! Jeg har været et kort smut omkring byen og har ellers stors set tilbragt dagen på træterrassen.  Jeg tog et hurtigt dagens-foto(måske ikke det mest inspirerende outfit, men dejligt sommerligt!) og har brugt noget tid på at sortere og pakke tøjet, jeg skal sælge til Modebørsen i morgen og har lavet fine skilte i håb om at lave et lille blikfang til vores stand. Da solen begyndte at gå ned og det blev køligere smuttede jeg lige ud og løbe en tur - skønt! Hvad bruger I det gode vejr og den dejlige weekend på?

Today it has been amazing weather - a summerday! I've been a quick trip to the city and have been spending the most of the day on the wooden terrace. I took a quick look-of-the-day photo(I know it's not very inspirering, ubt it's comfy and summery!) and sorted and packed all of the clothes that I'll bring to the fashion flea market tomorrow. I also made some nice signs to try to get some attention around our booth tomorrow. When the sun started setting and the temperature got a bit cooler, I went for a run - great! What are you spending the good weather and weekend on doing?

12 comments:

Anonymous said...

Rigtig fint outfit!

xx Victoria
www.victoriakraft.blogspot.com

Kia Maria said...

Hvor ser dit dagens dejligt ud søde marie!

Emma said...

Kommer måske ned forbi modebørs imorgen. Sælger du de sorte sko og hvad str. er de? :-)

Marie My said...

Viktoria: Mange tak :)
Kia: åååh, hvor er du sød.tak sweetypie ;)
Emma: det kan du tro! De er en omkring en str.38. Jeg håber på at se dig imorgen så!

knus!

Mikaela said...

Super fine billeder og hvor er dit outfit lækkert og perfekt til sådan en fin dag! Faktisk har jeg lidt atypisk lavet en pæretærte i dag, da jeg havde en masse pærer liggende, men i sidste uge blev det til en gl. dags æblekage! :) Rigtig god fornøjelse i morgen!

xx,
Mikaela

Framboise Fashion

Nicoline. said...

Hvor har du bare flotte ben! :)

Jeg har været så uforskammet at sove meget af dagen væk, men derefter har jeg været ude at løbe (okay, gå) sammen med min kæreste. Til aften spiste vi så lækker wok, og i morgen skal vi vist ud at spise brunch. Held og lykke med salget i morgen!

Anne said...

I love your skirt!

Sisse Lykke. said...

Held og lykke med salget - der er ikke noget bedre end tøjsalg! :-) Kommer du egentlig til Camilles event d. 13 med lanceringen af hendes smykke kollektion? Kunne være sjovt at møde dig.

Sisselykke.dk

emily said...

i love the color of the skirt! looks great with black :)

Eva said...

Fine billeder! Det ser hyggeligt ud :)
Og lækkert outfit, iøvrigt.

/Eva
http://fashionista-blahblah.blogspot.com/

DREAMY said...

Aw you look so cute in that first pic!

Michelle said...

Hvor er dette et hyggeligt og fint indlæg :)