8.10.11

tirsdagens igen
LIPSTICK: H&M, TEE: WOOD WOOD, SHORTS: VINTAGE LEVI'S, KNIT: HAND ME DOWN, SHOES: THRIFT.

Her får I lige endnu et forsinket dagens. Dette er muligvis en af de sidste dage i året jeg ar haft mulighed for at have bare ben, så jeg tog chancen og hoppede i et par shorts. Det var måske lidt koldt, men jeg savner simpelthen sommeren så meget, at jeg næsten bare prøver at protestere mod det kolde vejr ved at iklæde mig sommertøj. Er I ligesom mig og ærger jer over det kolde vejr eller glæder I jer til at hoppe i flyverdragten og komme ud i kulden?

This is an other late look of the day. It might be one of the last days that gives me the chance to have bare legs, so I took the chanse at put on shorts. It might have been cold, but I miss the summer so much, that I protest against the cold weather by wearing summery clothes. Are you also sad about the cooler weather or are you looking forward to putting on your big coats and warm boots and getting out in the cold?

5 comments:

Sisse Lykke. said...

Elsker strikken! leder efter en ala den, som ikke er i uld. Kan slet ikke klare uld, synes det klør sådan, og alle grove strik i år, er lavet i uld. Øv :( Super fint outfit.

Sisselykke.dk

jenaly enns said...

I love fall, I love the way the air feels and yes, I love puting my coat back on.

you are so gorgeous and i love your style.

http://jenalyenns.blogspot.com/

Camilla said...

Jeg er helt vild med det outfit. Det er sååå flot ;-)

Camilla, Scent of Fashion

Maria said...

Jeg er overhovedet ikke klar til vinter! Men jeg fryser for meget om morgen allerede, til at turde hoppe i noget sommerligt :p

Frk Hagen said...

Fint outfit :) Kan rigtig godt lide cardiganen!
Kan ikke forstå, at det for bare en uge siden var nærmest sommer...

/Maria - www.frkhagen.blogspot.com