30.10.11

tohundrede, fremgang og store sager

Hej søde læsere! Jeg vil lige takke jer allesammen for at hænge på og læse min blog - det betyder rigtig meget for mig. Nu har jeg ramt hele 200 faste læsere på google friend connect og omkring 130 på bloglovin og jeg håber selvfølgelig på at flere af jer hopper på som faste læsere med tiden - hvis I har lyst selvfølgelig! Jeg har en lille fornemmelse af at min fremgang på læserfronten både lægger hos mig selv og mit eget arbejde med NEMESIS, BABE, men også hos andre. Jeg er nemlig så heldig at have fået bloganbefalinger fra  Emma fra emmoemmo og Pernille fra Pagik, hvilket jeg er meget taknemmelig for - især da det er bloggere, jeg selv beundrer.

Derudover kan jeg fortælle jer at der snart vil ske okay store forandringer her på bloggen. Det er ikke noget, der vil ændre NEMESIS, BABE's grundlæggende udtryk og de ting jeg skriver om, næ nej, det forbliver det samme. Men jeg kan fortælle jer, at det har noget at gøre med en e-mail, jeg fik fra Kia i efterårsferien og det er noget der kan have stor betydning for mig selv og min fremtid, når det hele kommer i orden, og hvis jeg bruger den her mulighed rigtigt. I får yderligere info om det senere - kan i gætte hvad der kommer til at ske?

Dear readers! I just want to thank you all for following and reading my blog - it means a lot to me! I've rounded 200 followers via google friend connect and about 130 followers at bloglovin and I am of course hoping for more of you to jump on the train and follow - if you feel like it, of course! I have a feeling that the progress in the numbers of followers both are caused my my own work with NEMESIS, BABE, but also caused by others. I have been lucky to have been recommended by both Emma at emmoemmo and Pernille at Pagik, which delights me - they're both bloggers I admire a lot.

I can also tell you that pretty big changes are coming to the blog. Nothing that will change the expression of NEMESIS, BABE or what I write about, though, those things will stay the same! I can tell you that it has something to do with an e-mail i recieved from Kia about a week or two ago and it can have great significance for myself and my future, if I use this opportunity properly. You'll get more info about this later - can you guess it?

7 comments:

Anonymous said...

Fedt billede :-) Jeg gætter på eget domæne?
I så fald held og lykke!
xx
Mie // jeans-and-denimjackets.blogspot.com

Stine Mo said...

Øv, skal du nu også over til Bloggers Delight? :(

Emma said...

Jeg kan godt gætte det!

Jeg kan nu ikke forstå hvorfor du synes det er øv at hun hopper over til BD-fællesskabet, når du selv er med i LL-fællesskabet, Stine :-)

Og tak fordi du nævnte mig, søde Marie!

Kærlig hilsen Emma

Michelle said...

Tillykke med de mange læsere :) Du har hvertfald gjort dit til, at bloggen har fået mange læsere. Og så stikker din stil og blog ud fra mængden og er genkendelig, så lille klap på skulderen herfra.

og så er jeg vild med det billede, du har fundet her.

Camilla said...

Tillykke med de mange læsere, og tillykke med at du højst sandsynligt er kommet på Bloggers Delight! Det er i hvert fald, hvad jeg gætter mig til, haha :-)

Camilla, Scent of Fashion

Maria said...

Tillykke med de mange læsere! :)
Det er jo også en lækker blog du har dig :)

Cicles said...

Du skal helt sikkert være en del af Bloggers Delight. Hvor er du heldig!