7.8.11

aftenens igår

 LIPSTICK: MAC, CHOKER: NELLY, TANK: H&M, SKIRT: DAD'S SHIRT, BRACELET: COOKIE FACTORY, HEELED SANDALS: ZARA
PINKY RING: VINTAGE, DEER RING: ANTIQUE, RAVEN RING: WEEKDAY, CROSS RING: UGA BUGA, STUD RING: RANDOM SHOP IN PARIS, SIMPLE RING: SECOND HAND.

Så er jeg vågnet efter en hård nats fest. Jeg kom hjem i morges klokken ni og har sovet lige siden, men nu er jeg vågnet op for at vise jer mit outfit i går. Jeg endte med at droppe de prikkede strømper og holde det på et simpelt, colourblokkende niveau. Jeg undskylder lidt for at jeg ser smadret ud på det øverste billede, men jeg var nok en smule snalleret, så jeg kunne ikke lige fokusere på at posere ultimativt, hvis man kan det. Forresten (som I nok kan se) forstuvede jeg også en finger i går, hvilket gør det ok svært at skrive på computeren, men jeg prøver så godt jeg kan. Derudover har jeg nu ramt de 100 læsere på google, så jeg kan mærke at der er en lille giveaway under opsejling!

I've just woken up from a hard night of partying. I got home this morning at 9 and just woke up to show you what I wore yester night. I ended up doing the look without the dotted socks, to keep it at a simple, colourblocking level. I apologize for looking dumb in the first photo, but being a bit tipsy I couldn't focus on posing too well. By the way, as you probably can see, I've sprained a finger, which makes it pretty hard to type, but I'm trying. I've also hit the 100 google reader mark, and I can feel a giveaway in the near future.

4 comments:

Anonymous said...

Jeg kan virkelig godt lide din blog. Den er ret inspirerende :-) Jeg er blevet fast læser! Jeg håber du vil kigge forbi og evt. blive fast læser :-)

xx
www.thawaitisover.blogspot.com

Michele said...

Love the outfit, great choker and rings!

C. said...

Jeg tror ikke man kan posere ultimativt, men jeg tror man kan posere optimalt ;)

Lise said...

Rigtig god blog du har her :) Rigtig lækkert outfit!

Lise

www.fashion-fun.com