18.10.11

Berlin, dag 2: new in


Jeg fik ikke købt super mange ting på min anden dag i Berlin, men jeg fik derimod købt få, gode ting! Det første blev den sindssygt fede læbestift fra MAC i farven Cyber. Den er ret vild, men med den rette styling, tror jeg det kunne gå hen og se for vildt fedt ud! Den næste ting blev en neonneglelak fra American Apparel, som jeg egentlig har villet have længe, men har bare ikke gidet at bestille den over nettet. I vintagebutikken Garments fandt jeg den fantastiske pallietstrik, som også kan bruges som kjole. Den er rigtig blød og varm og rar - et super godt køb! Sidste, men muligvis vigtigste køb: pink bukser! Kan I huske mit indlæg om pink bukser og mit andet bukseindlæg? Jep, jeg har ledt efter sådanne bukser længe - og endelig fandt jeg dem i en snusket genbrug!

Here are the things I bought on my second day in Berlin. The first was the crazy lipstick from MAC in the colour Cyber. Crazy, but amazing! The second thing was the neon nailpolish from AA, which I've been wanting for a long time, but just didn't want to buy through the internet.  I also bought a gorgeous sequined knit from the vintage shop, Garments, Which can also be used as a dress! The last thing was the pink pants, which I've been looking for since Paris this summer - you remember the pink pant post, right?. Finally I found them!

4 comments:

Oliver Anton, 15 år, Oliver8king@gmail.com said...

Jeg elsker cyber læbestiften fra Mac. Den er så sindssyg fed, edgy og bare perfekt. Har længe prøvet at overtale nogle af mine veninder, til at købe den, men uden held.
Super fede køb!
Tror på at du kan finde den perfekte styling til Cyber læbestiften, især med de fantastiske ævner du har til den slags. Glæder mig til at se det!
Fan-fan-fan-tastisk, ligesom alt andet på din blog!

Oliver
www.wardrobebyoliveranton.com

rebecca said...

årh, læbestiften!!!

Miss Lou said...

WOWWWWWWWWWWWWWWWW I love this lipgloss from MAC!!!

Besos from BARCELONA!

http://demodayaloloco.blogspot.com/

Sara said...

Smuk læbestift altså!